Chalet "Le Vieux Sapin".

Met vreugde tonen wij jullie ons sprankelend project: een natuurhuisje.... ons chaletje.

Hint: volg het chaletje op de CHALET-FAN-pagina op facebook om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwtjes.
Met een simpele like mis je niks meer.
Voor elke vraag kun je me mailen of bellen (géén sms).

Midden in de natuur van de mooie bossen in de belgische Ardennen staat goed verstopt dit kleine natuurhuisje. Hier nog in het ongerepte groen nog voordat wij waren begonnen met snoeien, vegen, poetsen, verfen en zo nog veel dingen meer.

Verstopt, achter wat boompjes dus niet zo goed te zien vanaf de weg.


Het chaletje voor vier personen en evt. een babybedje heeft een open keuken met basisgerief aanwezig, alsook een afwasmachine. Een houtkachel zal u leuke romantische avonden kunnen bezorgen. Er is 1 slaapkamer met dubbel bed, en in de L-hoek van de woonruimte kan je, al dan niet achter een uitklapbaar kamerscherm, op een grote 2 persoons slaapbank ook prima de nacht doorbrengen. De badkamer heeft een wc, wastafel en douche. Op het terras kan je genieten van de natuur, en er is een barbecue aanwezig.
Met veel vreugde zijn ook alle huisdieren van harte welkom. Honden, katten, parkietjes en andere huisvriendjes mogen allemaal mee met hun baasjes.
In overleg kan er zelfs een keer op uw viervoetertjes gepast worden als u in de buurt op onderzoek uit bent waar zij even een keer niet mee kunnen.

Het chaletje staat genietend te pronken onder enkele hele oude dennen.

Kijk maar eens naar boven....

En ook op het eind van de 'tuin' staat een krachtige reus met vele armen hoog de zware last van de sneeuw, wind en zon te torsen.

Deze oude den bekijkt het sprankelend chaletje, en ziet daarboven zijn grote vrienden reusachtig uitsteken. Hij babbelt graag met zijn twee oude kameraden die aan de andere kant, dichtbij achter het chaletje altijd de wacht houden.

Alle drie de bomen zijn oud, groot, fier, trots en vooral nog heel vitaal. Nog vele jaren zullen zij geduldig de wacht houden.

En trots dat ze zijn dat het kleine huisje tussen hen in naar een van hen genoemd is: Le Vieux Sapin. Oftewel: De Oude Den.

Samen houden ze de wacht, samen kijken ze toe hoe onder hen de kleine mensjes blij genieten van de natuur, en wuiven hen koelte toe met hun grote zware takken. Het maakt hen niet uit wie van de drie hun naam heeft gegeven, ze zijn samen trots.


En hieronder kun je heel goed zien hoe zij in de natuur verstopt zit. Temidden van het sterretje staat het chaletje. Wandelen rondom, rust, kalmte. Heerlijk ontstressen. Puur natuur.

HOME